ARIFFUDDIN.COM

Instagram MA


No akaun maybank : 1550.4179.1203 via Instagram http://ift.tt/1TMZVfn

Instagram MA


K. via Instagram http://ift.tt/1QoCPXQ

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1QHo5ma

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1KVSm4z

Instagram MA


Bos suruh cuci, kita pi cuci. Padahal guruh dah mula test suara di langit. via Instagram http://ift.tt/1OFaY3p

Instagram MA


Hari ini kawan yang menegur saya itu kahwin. Didoakan Supaya Allah limpahkan keberkatan rezeki dan kebahagiaan yang berkekalan sepanjang masa. Mohon maaf tak dapat hadir menghabiskan lauk kenduri. via Instagram http://ift.tt/1OF45zl

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1n60ALN

Instagram MA


1. Terima kasih atas kesudian tuan-tuan yang mendengar dan bertukar-tukar ilmu siang tadi. . 2. Rakan-rakan yang sudah jadi suami wajib beli dan hadiahkan buku 99 STRESS FREE MUMMY karya Puan Zatika Izati Puade kepada isteri. Ia pelaburan yang terbaik! Yang belum ada isteri, kita teruskan berdoa. . 3. Mohon maaf kerana buku merah itu sudah kehabisan siang tadi. Tuan dan Puan yang bertanya bagaimana mahu dapatkan buku ini jemput tinggalkan emel di link di bawah. bit.ly/1ODb8Iy . 4. Selamat bertindak! via Instagram http://ift.tt/1VKh9Jo

Instagram MA


Jaga-jaga, esok dengar abang sembang. via Instagram http://ift.tt/21w20Pr

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1Qi7Uwp

Instagram MA


#Repost @kartun.muslimah with @repostapp ・・・ via Instagram http://ift.tt/1LfzHAw

Instagram MA


Discussion. via Instagram http://ift.tt/1Q3kVfj

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/21hxcoT

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1mTLGZ0

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1UgJcS5

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1Uf1yTw

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1VrhnF4

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1PGIrhT

Instagram MA


Ini kicap dan kopi. Kedua-duanya warna hitam. Tapi orang tak panggil kedua-duanya hitam. Masing-masing ada nama sendiri. . Abu mencuri. Yang buat jenayah Abu. Jadi jangan panggil Melayu pencuri. Abu yang mencuri. . Vellu mencuri. Yang buat jenayah Vellu. Jadi jangan panggil India pencuri. Vellu yang mencuri. . Tian mencuri. Yang buat jenayah Tian. Jadi janggan panggil cina pencuri. Tian yang mencuri. via Instagram http://ift.tt/1RL7tz5

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1omIOoK

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1okGP4O

Instagram MA


#HajiDell. "Hal bangladesh, tol, gst, nfc, pkfz, tppa semuanya bermula di sini. Apa yang dipangkah, itu yang menentukan sama ada kena pijak atau boleh bernafas dengan aman. Sekarang ni bising pun macam bunyi lembu kena sembelih sajalah. Tunggu nak jadi sup gearbox." via Instagram http://ift.tt/1REVZgx

Instagram MA


Selamat pagi! . Kepada peserta #perkampunganpenulis2016 , boleh mula bertindak melaksanakan ilmu yang diterima semalam. via Instagram http://ift.tt/1mBpNh8

Instagram MA


Pada 2015 jualan unit buku tidak berkurang. Namun dari sudut kutipan hasil berkurangan. Pembeli memilih buku yang ada diskaun. #perkampunganpenulis2016 via Instagram http://ift.tt/1RALbzT

Instagram MA


4 years ago.... via Instagram http://ift.tt/20S3fLP

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1o4d1bY

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1Rr5ek8

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1V29MfV

Instagram MA


Jalan-jalan cari via Instagram http://ift.tt/1LdFnWB

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1Q48yMZ

Instagram MA


Ini lempeng pisang. Dalam lempeng ini ada kelapa dan pisang. Lempeng ini hagus di luar, manis di dalam. Jadilah seperti.... via Instagram http://ift.tt/1Laqm7I

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1Q48fYL

Instagram MA


Sejak dulu lagi. via Instagram http://ift.tt/1S8a3jA

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1S3TzJh

Instagram MA


Kerusi jangan direbut. Setiap seorang dapat satu bahagian. Setiap bahagian ada hikmahnya. Orang pelawa makan kita datang. Orang tak sudi kita angkat kaki. Cukup masa semua kena halau balik dengan Pak Guard. Ini kerusi pak Guard yang punya! via Instagram http://ift.tt/1mfutcj

Instagram MA


Selamat pagi. via Instagram http://ift.tt/1QZtslj

Instagram MA


Perkara ini penting supaya kita dapat menambah bilangan pembayar zakat. via Instagram http://ift.tt/1VG2H4A

Instagram MA


Selamat pagi. . ariffuddin.com via Instagram http://ift.tt/1SoQC6g

Instagram

Instagram